6

Komentari (6)

Asterix
Nije Odovic kriv kad nece da igraju,mozda je oda malo mekan treba ih sipkom potjerati.Nedo bog da im Amar dodje bilo bi ih i po trecim timovima a kamoli u B timu,ovo je javasluk ko mede u kruskama niko da potrci.Treba ovaj tim transformirati u zimskome prelaznome roku ha ja.
Alkma
Godinama navikli nabijat mater im jebem i sada kada dodze covjek da ih natjera da igra od noge do noge oni nece
casimiro
Normalno da ne mogu dacic,sehic,sabanadzovic nositi igru,uz blagojevica koji je sit zelje vise!!Krpic odsjecen,bokovi katastrofa!!!Ali nema veze idemo daljee!!!
Merlin
Neće me pušenje ubiti, nego Odović koji me kopira.- Maurizio Sarri!
milivoje
ne može ove Tito ustrojiti,samo Amar. Uprava kad završi projekte na zimu mora otići. Jako vrijedni ali o fudbalu pojma nemaju!
Plavi orkestar
Imaš li imena ko bi ih mogao zamjeniti?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.