5

Komentari (5)

1capljinac
Dajte nešto o vehležu da cirkuzamo
VelaHavle
Hahahaha Frano Jelic sudi svinjskom :D pa jel moguce da ste ae svi usrali od snaznih Divova koji s utakmicom manje i 9 povrijedjenih igraca drze vrh tabele - i vise nista se ne prepusta slucaju... hoce li Elvis Mujic suditi derbi ?
Mirko
Pa vidjelo se i protiv Borca kako se sudi Zrinji u Mostaru ,da onako sudac sudi na Kosevu razapeli bi ga poslije utakmice,ali nama netrebaju suci ,mi smo dovoljno jaki.Zato ste vi fair Play ekipa ,čudo jedno ,najaci ste kad neko lezi na podu, kakvi navijači takvi i igrači .
ForzaZrinja
Ajde ne zajebaji života ti, a nije ti smetalo što je Gigović iz Gradiške sudio Borcu iz Banja Luke u Mostaru
rimke
sta ima veze, nema potrebe vise to da se gleda ako je sudija profesionalac i misli napredovat u karijeri, pa ne dovode ni englezi spanca da im sudi. Sarajevo sampion
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.