Određene sudije za posljednje kolo Premijer lige, tri meča u direktnom tv prijenosu

Stavlja se zavjesa na još jednu sezonu

Određene sudije za posljednje kolo Premijer lige, tri meča u direktnom tv prijenosu

A. Čaušević

Posljednje kolo Premijer lige BiH za sezonu 2018/2019 bit će odigrano za vikend. 

Obzirom da je već sve poznato utakmice 33. runde će se praktično igrati za prestiž. Svih šest susreta je na programu u subotu od 17 sati.

Šampion BiH, ekipa Sarajeva će gostovati GOŠK-u. Duel najbolje i najlošije ekipe ove sezone sudit će Luka Bilbija iz Prijedora. Meč iz Gabele će direktno prenositi Moja TV.

Kamere platforme Moja TV će biti i na stadionu Tušanj gdje snage odmjeriti Tuzla City i Željezničar. Za glavnog sudiju tog meča je delegiran Sabrija Topalović iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

BHT1 će prenositi susret sa Bilinog polja gdje će se sastati Čelik i Široki Brijeg. Pravdu na tom duelu će dijeliti Mateo Musa iz Čitluka.

Dragan Petrović iz Banja Luke će suditi utakmicu Zvijezda 09 - Zrinjski, Vladimir Bjelica je određen za glavnog sudiju susreta Radnik - Sloboda, dok će Irfan Peljto iz Sarajeva uputiti prvi i posljednji zvižduk na meču Mladost - Krupa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Ko stavi ovog Peljtu.Zar nije dovoljno bilo njegovo iživljavanje na utakmici Zrinjski-Radnik.Jebem i njega i Savez.Sve bagra i mafija.
4 1
chs1975mostar
pa peljto je sudija za odradzivanje u PL,, a Bajraktarević u 1ligi FBIH!! STA je tu nepoznato?? ova dva sudca su od saveza zasticeni ko bijeli medvjedi!! ups!! ima razlika ,, peljto je puno mudriji i prefrigranij od Bajraktarevića,, ipak u PL treba malo skolovanji sudac!! ?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi