Određene sudije za revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka
Foto: EPA

Kuipers na Nou Campu, Kassai u Madridu

Određene sudije za revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka

M. Šljivak

Liga prvaka polako ulazi u samu završnicu.

Utorak i srijeda donose revanš utakmice četvrtfinala, a Evropska fudbalska federacija (UEFA), odredila je sudije koji će voditi ove jako zanimljive utakmice.

Utorak nam donosi duele Leicestera i madridskog Atletica, te Reala i Bayerna. Meč u Engleskoj pripao je italijanskom sudiji  Gianluci Rocchiju, dok će na centru u Madridu, biti Mađar Viktor Kassai.

Srijeda nam donosi duele između Monaca i Borussije Dortmund, kao i veliki duel Barcelona i Juventusa.

Slovenac Damir Skomina će suditi meč u kojem će Monaco i Borussia iz Dortmunda odlučiti o putniku među četiri najbolja tima Evrope.

Vjerovatno i najinteresantniji duel četvrtfinala, utakmica između Barcelone i Juventusa, pripala je holandskom sudiji Bjornu Kuipersu. Ovo svakako nije dobra vijest za Staru damu, jer tim iz Torina ne zna za pobjedu kada mečeve vodi ovaj sudija, a imaju tri remija i poraz.

Barca će u ovom meču pokušati da nadoknadi tri gola zaostatka iz prvog meča (3:0), a vidjećemo kakvu će ulogu u svemu imati Kuipers.

Utorak: 

Leicester - Atletico (0:1) Gianluca Rocchi (Italija)

Real - Bayern (2:1) Viktor Kassai (Mađarska)

Srijeda:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Monaco - Borussia (3:2) Damir Skomina (Slovenija)

Barcelona - Juventus (0:3) Bjorn Kuipers (Holandija)

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi