Određeno koliko će bh. navijači dobiti ulaznica u Austriji
Jasno je da ćemo bh. zastave viđati na svim tribinama stadiona u Beču. Sprema se invazija i nadamo se novoj pobjedi Zmajeva.

Susret se igra 15.11. u Beču

Određeno koliko će bh. navijači dobiti ulaznica u Austriji

S. Mlaćo

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će 15.11.2018. godine gostovati na Ernst-Happel stadionu u Beču i odigrati utakmicu protiv selekcije Austrije.

Za navijače Bosne i Hercegovine će biti dostupno 2702 ulaznice ( 5 % kapaciteta stadiona ) na gostujućem sektoru F stadiona „Ernst-Happel“, 3. red (blokovi A-H) po cijeni od 32 EUR. U slučaju potrebe NS/FS BiH ima mogućnost naručiti dodatni kontigent od 400 ulaznica za gostujući sektor A po cijeni od 32. EUR.

Svi zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za ulaznice, najkasnije do 22. 10. 2018. godine putem mail adrese:

[email protected]

Procedure za nabavku ulaznica za ovu utakmicu su sljedeće, prenosi službena stranica NS BiH.

- Svaki pojedinac može aplicirati za najviše 5 (pet) ulaznica, uz dostavljanje fotokopije ličnog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.

- Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Austriji.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

- Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije, a pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena bit će o tome blagovremeno obaviješteni.

- U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost preuzimanja ulaznica u Beču na dan odigravanja utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi