Biće veoma uzbudljivo, igraju se dvije utakmice

Održan žrijeb parova četvrtfinala Kupa BiH

41

Komentari (41)

CrveniKakanj
IGMAN OSVAJA I IDE U EUROPU :D
Brazuka
Vidi ivana frljica nacionaliste iz viteza
enko
Ovaj frljic,gdje je on igrao mozda na nekom tefericu onako uz harmoniku,da bi bio u takmicarskoj moras imati reference,ja ga se ne sjecam.stigao preko nekog kluba i hdz na funkciju.
amircoralic
Ljubomorne duse mogu samo da Sarajevu podudlaju
sslazio
Izbacen je Zrinjski pa sto ne bi i Sarajevo? Prilika da im uzvratimo za 2 nes(p)retna poraza u ligi. Neka bolji pobijedi a nadam se da ce to biti Sloboda.
sslazio
Ja ne znam koji je tebi iskreno ?
Malmi_Suomi
@fk_capa****_08 yebo li ti karadžić pleme seljačko, jadno, bijedno mrš odavde i krajišnik ti ženu natego, provokotaru. Smeće jedno. Pljuc
Uranija
@Malmi_Suomi ovaj hudnik mitoman nesretni @fk_capa****_08 puca od muke, nemoj mu dodatno prisjedati na muke amidža, pusti debila neka kmeči.vidiš da ima dva-tri usera.hahahahahaha
Malmi_Suomi
@Uranija AMIDŽINO ovaj jadnik @fk_capa****_08 je mitoman i morao sam mu se javiti i poželjeti dobrodošlicu od ponosnog SARAJLIJE i opet ću mu napisati da mu karadžić i krajišnik NATEGNU ženu hahahahaha. Ljubi te ammiiidžaaaaaa
abdulah
@Malmi_Suomi od ovog jada su svi komentari screen shot i ide mu prijava u policiju, pa kad ga pozovu neka objašnjava koga poistovjećuje sa genocidašima i ko je genocidan. A mogu tek misliti kad se sazna ko je, pa kad mu neko polomi kosti. Ja sam napravio sve screen shotove i idem na policiju da podnesem prijavu, i za ovaj njegov profil i za onaj na kojem je banovan. Fekalija jedna odvratna
Malmi_Suomi
@abdulah vjeruj brate " da hoću" Kunem ti se Bogom jedinim " da hoću " .... ne bi mu trebalo ništa a našli bi ga .
Nije ni vrijeme ni mjesto ali poštujem redakciju ovog portala pa ne želim " ja da se petljam" i pokušavam samo da ostanem nijemi posmatrač i ovako " obično" da proturiječim ovim debilnim genocidašima samo na ovaj način jer da krenem na taj koji ti spominješ..... otišao bih predaleko jer nije jedini.
Svoju domovinu BiH cijenim i poštujem ma kakva da je i krv i svoje dijelove tijela sam dao za nju ( nisam jedini ) i.... OPET BIH I ako bude trebalo OPET ĆU pa yebe mi se kome se sviđa ili ne.
Pucajte minuse , pucajte preko 5.000 prijava ali JA ĆU BITI OVO ŠTO JESAM ma šta pisali i mislili o meni. Jbga brate puno volim ovu zemlju i očigledno to je moj problem . Sretno brate
hzsg
Sretno "željana"....., uh..uh, pardon....!
Massimo.real
Realno: Velež Sarajevo Zvijezda Tuzla city
bk123
al kup je sve osim realan..u kupu su uvjek najveća iznenađenja
pjanke.sa
Sretno moje Sarajvoooooooo!!!
Starigrad01
Pobjednik kupa 2021-2022 .zna se.F.k.SARAJEVO.
hakim_ziyech22
Sloboda,Velez, Zvijezda i TC.
nedoni46
Sarajevo, igman, tc i siroki.
plemic
borcu najlakši protivnik.
pjanke.sa
@plemic S kime vi igrate? Sa Zeljom? Hahahaahahaah
plemic
odmaramo za ligu prvaka, kup je svakako drugorazredno takmičenje (i uefa je ugasila kup kupova), onako više za federalce, kako bi eventualnim uspjehom postigli neki rezultat "vrijedan divljenja).
Mostarac94
Protiv dudelangea jel? Hahahaha
velez mo
KUP,KUP,KUP JE NAŠ.
plemic
velike su vam šanse, imate tradiciju osvajanja kup-takmičenja, kao i mi šampionskih titula u prvenstvu.
enko
Plemic a tebi je najlakse dijagnozu odrediti,psihopata
Gr0hot
@pjanke.sa cuvaju se za dudelange k.RAnje nr.2
velez mo
plemic,slazem se sa tvojom konstatacijom,nek mi uzmemo Kup,pa lako cemo onda za trofeje
pjanke.sa
@plemic ne trci pred rudu kazu stari… TC vas jos moze stici…a i vi Velezovci ste se digli, heben je taj hercegovacki mentalitet, valjda citav zivot sanjas kako bi mogao doci raditi i zivjeti u Sarajevo…
plemic
potrudite se, pa da svako dan-dva imamo europske tekme u mostaru.
plemic
ne može nam ni covid ništa, a simin han da ide na dvotočkašu od tisuću kubika, ne može nam ništa. TI NE BI ŽELIO ŽIVITI U HERCEGOVAČKOJ KALIFORNIJI?
pjanke.sa
Ja sam bolan odrastao u toj kaliforniji ali je nacionalizam shebo sve sto je bilo lijepo dole. Doduse imam jos uvijek kucu dole ali rijetko idem, bas iz razloga sto su mi komsijd pobijene od HVOa. Pa moram priznati da malo imam predrasuda za svakoh Hrvata u Hercegovini, ali ima sigurno i normalnih ljudi. Cini mi se da si ti plemic jedan od njih. Bez obzira na nasu zahebanciju Sarajevo Zrinjski.
plemic
meni su ljiljani zapalili kuću, omogućili "školovanje" u 4. osnovnoj, i sad bih ja trebao biti bez predrasuda kad u mom (nekad crvenom) gradu sretnem muške osobe u haljinama, trofrtaljnim hlaćama, neurednim bradama ..., ali nek ti jednom bude jasno da je ovaj portal za ozbiljnu i neozbiljnu raspravu o športu. za ranije nabrojane teme ima gomila drugih portala.
Malmi_Suomi
@@pjanke.sa yebi @plemic -a jer je đubre ali nemoj tako za ostale hercegovce da pišeš.
Pa šta i da im je san da dođu u Sarajevo?
Evo ja sam sarajlija i BUJRUM SVIM HERCEGOVCIMA u moj grad Sarajevo jer ovaj grad ima mjesta za sve , zato i jeste u ratu naje*o kako je naje*ao.
Nemoj tako @@pjanke.sa i vozdra ta tebe!
Manager
@plemic "šport" je ukinuto u hrvatskom
Brigata_rossa.1981
Šta je reć nije Borcu Igman zapao.. sad će se ponoviti nije to nešto dobro
DIV_SA_SJEVERA_1946
Sretno Sarajevo!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.