Održana vanredna sjednica UO FK Rudar Kakanj: Imenovan novi trener
Foto: Facebook/FK Rudar Kakanj

Fadil Hodžić više nije šef struke

Održana vanredna sjednica UO FK Rudar Kakanj: Imenovan novi trener · Zvanično

FK Rudar nije drugi dio sezone otvorio kako su se to u Kaknju nadali.

Vezao je Rudar tri poraza u proljetnom dijelu Prve lige FBiH, a to je posla koštalo sada već bivšeg trenera ove ekipe Fadila Hodžića.

Danas je održana vanredna sjednica Upravnog odbora FK Rudar koju su "izazvali" loši rezultati ekipe, a na istoj je odlučeno da će novi šef struke biti Mirnes Buza. Njegov prvi asistent u nastavku prvenstva će biti Ramiz Husić.

Inače, FK Rudar Kakanj se nakon 18 odigranih kola Prve lige FBiH nalazi na sedmom mjestu na tabeli sa 26 bodova. Narednog vikenda Rudar na svom terenu dočekuje visočku Bosnu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi