"Odsjeći ću sebi glavu ako nam zabiju gol u revanšu"

Gigi Becali poručio

"Odsjeći ću sebi glavu ako nam zabiju gol u revanšu"

Midhat Šljivak

Kontroverzni predsjednik ekipe FCSB iz Bukurešta Gigi Becali imao je ponovo žutu minutu.

Čovjek koji svojim potezima često ostavlja fudbalski svijet u nevjerici, ponovo je odlučio da dođe u centar pažnje i to nakon sinoćnje utakmice Evropske lige protiv Vitorije Guimaraes.

FCSB je u Bukureštu remizirao protiv portugalskog tima (0:0) i narednog četvrtka će se odlučiti putnik u grupnu fazu Evropske lige.

Becali je nakon svega viđenog na terenu uvjeren u prolaz svog tima i obećao je da će 'odsjeći glavu ako im protivnik zabije gol'.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Preslab su tim da bih strahovao od njih. Da igraju tri dana sa nama ne mogu nam zabiti pogodak. Nisu napravili ništa, apsolutno ništa. Odsjeći ću sebi glavu ako nam zabiju gol u revanšu", rekao je Becali.

Nastavio je tako Becali sa poprilično nevjerovatnim izjavama, a u prošlosti ih je imao zaista mnogo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi