Šok i nevjerica: Igrači Ajaxa su počeli plakati i prije kraja utakmice

Znali su da je sve gotovo

Šok i nevjerica: Igrači Ajaxa su počeli plakati i prije kraja utakmice

E. Čaušević

Tottenham je večeras napravio nevjerovatno čudo pobjedom u protiv Ajaxa (3:2) i plasmanom u finale Lige prvaka.

Ajax je prvi meč u Londonu dobio sa 1:0, a onda su nakon prvog poluvremena večerašnjeg meča vodili sa 2:0 i činilo se da su siguran putnik u finale.

Ipak, Tottenham je odigrao nestvarno u drugom poluvremenu i došao do preokreta. Lucas Moura je za nekoliko minuta dao dva gola i poravnao na 2:2, a onda je u posljednjim sekundama srušio Ajax svojim trećim golom.

Brazilac je odlično primio odbijenu loptu i zakucao je u mrežu Ajaxa za ludnicu igrača i navijača Tottenhama. Neutješni fudbaleri Ajaxa su se samo srušili na teren, te smo već tada mogli vidjeti suzama u njihovim očima iako nije bio kraj utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Promo

Top Komentari

Dobojlija
A I Tottenham ti je zidovski
4 0
MirzaBarucic
Ležeći židovi ... NEPROCJENJIVO
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi