Gradina predstavila novo pojačanje na putu ka Prvoj ligi FBiH
FOTO: OFK Gradina Srebrenik

Živković predstavljen

Gradina predstavila novo pojačanje na putu ka Prvoj ligi FBiH

S. Mlaćo

OFK Gradina suvereno gazi ka tituli prvaka u Drugoj ligi Sjever i doigravanju koje će se igrati za plasman u Prvu ligu FBiH.

Danas je klub iz Srebrenika predstavio i novo pojačanje, a radi se o sjajnom mladom golmanu Marku Živkoviću.

Živković je ove zime bio pred potpisom za Zrinjski, no zbog povrede na kraju nije ostao u redovima Plemića. Prvi dio sezone nastupao je za HNK Orašje.

"Doskorašnji golman HNK Orašje, Marko Živković, zvanično je novi član našeg kluba te će pojačati konkurenciju među stativama OFK Gradina.
Živković je upisao 45 prvoligaških nastupa za popularne "Labudove" iz Orašja a treba dodati da još uvijek pripada kategoriji zaštićenog godišta", istakli su iz OFK Gradina Srebrenik.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Živkoviću su poželjeli dobrodošlicu u svoje redove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi