OFK Gradina objavio snimke: Sudac Bajraktarević ponovo u glavnoj ulozi
Nezadovoljni su u navijači, ali i uprava Gradine bili i nakon te utakmice, te su na kraju nakon utakmice u Banovićima odlučili napraviti video sa greškama ovog sudije.

Šta vi kažete?

OFK Gradina objavio snimke: Sudac Bajraktarević ponovo u glavnoj ulozi

E. Oštraković

Ekipa Gradine je u prošlom kolu poražena u derbiju sezone na gostovanju u Banovićima sa 1:0.

Ipak ponovo su nakon utakmice u ekipi iz Srebrenika bili razočarani suđenjem Kenana Bajraktarevića.

On je Gradini sudio i jednu domaću utakmicu u drugoj polusezoni i to remi protiv Sloge iz Tojšića.

Nezadovoljni su u navijači, ali i uprava Gradine bili i nakon te utakmice, te su na kraju nakon utakmice u Banovićima odlučili napraviti video sa greškama ovog sudije.

Uz to objavili su i tekst koji prenosimo u cjelosti.

"U prilogu dostavljamo video zapis nekoliko smiješnih i komičnih sudijskih odluka Bajraktarevića sa utakmica u Srebreniku i Banovićima.

Fudbaleri Gradine hvatali su se za glavu pri skoro svakoj situaciji i odlukama sudijske trojke koja je ometala razvijanje bilo kakve igre u pomenutim susretima.

Dvostruki aršini i jasan cilj rušenja Gradine u obje utakmice krasili su ovog "prvoligaškog" sudiju, a mi vam dostavljamo samo par situacija od velikog broja njih pogrešnih tokom kompletne utakmice.

Najveći cirkus zabilježen je u posljednjih 20 minuta u Banovićima, kada čak u posljednjem napadu Gradine sudac odmiče loptu 3 metra od mjesta događaja te odlazi do pomoćnika Grgića kojeg savjetuje da u slučaju opasnog napada odmah podigne zastavicu.

"Najjači" rušitelj u državi prvo je brutalan bio prema mostarskom Veležu a sada je odlučio u svoje ruke uzeti i drugu pozitivnu priču koja stiže iz Srebrenika. Ovim snimkom apelujemo klubovima da znaju s kim to u budućim utakmicama imaju "posla", iako svi to skoro već i znaju.

Mi nastavljamo svoj pošten put i borbu na zelenom terenu već u subotu kada u Srebreniku gostuje ekipa Seone. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo našoj publici i navijačima koji u velikom broju stižu bodriti naš klub unatoč velikom cirkusu kojem prisustvuju već ko zna koji put", stoji na zvaničnoj stranici OFK Gradina.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Top Komentari

Chupy
Mene zanima, je li ovog debila sudiju strah mozda da ce mu mrak polomiti rebra, noge, ruku itd itd Ima li mozga iole?!
2 0
Boki
Jeb.mli ti cigane i oni se trse da su prvaci kako vas nije sramota sve ste kupili i onda imate stida reci da ste zasluzeno prvaci fuj.i sad protiv mionice ce biti cirkus ili ce napraviti prekid ili ce sudije unistiti mionicu sto me ne cudi njihov igrac sest kola prije kaze da su prvaci imaju tri gostovanja i on tvrdi da su prvaci pametnom sve jasno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi