Poznat je prvi učesnik doigravanja za Prvu ligu FBiH!

Čekaju se još tri

Poznat je prvi učesnik doigravanja za Prvu ligu FBiH!

Admin Čaušević

Fudbalska sezona u BiH je ušla u samu završnicu i još uvijek je dosta nepoznanica praktično u svim rangovima. 

Među malobrojnim takmičenjima gdje je sve riješeno u vrhu tabele je Druga liga FBiH grupa Sjever gdje je i zvanično poznat prvak za ovu sezonu.

Gradina je do titule stigla četiri kola prije kraja nakon što je s ubjedljivih 5:1 pobijedila Priluk. Sve je bilo gotovo u prvom dijelu kada su domaći imali tri gola prednosti (4:1).

Dvostruki strijelac za domaće je bio Isanović koji je promašio i penal. Pogađali su još Andrić, Mustafić i Omerović. Strijelac jedinog gola za goste bio Hrnjić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Ekipa iz Srebrenika je tako stekla nedostižnu prednost ispred Gornjeg Rahića i sada joj preostaje da sačeka protivnika u razigravanju.

U grupi Druga liga Centar vodeći je Borac iz Jelaha, u grupi Jug u doigravanje bi trebao Neum koji ispunjava potrebne uslove za razliku od vodećeg Ljubuškog, dok će u Drugoj ligi Zapad 1 i Zapad 2 još ništa nije gotovo.

Top Komentari

RASanticeva
Smiješan format - pusti one koji mogu da uđu u 1LFBiH i gotova stvar. Kakva doigravanja i gluposti
3 1
17Vkbr
Nk Podgrmec je prvak i nedostizan je i kao takav je ucesnik u razigravanju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti