Oglasila se na Instagramu: Zaniolova majka žestoko kritikovala Capella

Zasmetao joj njegov komentar

Oglasila se na Instagramu: Zaniolova majka žestoko kritikovala Capella

E. Čaušević

Mladi italijanski fudbaler Nicolo Zaniolo na ljeto 2018. godine stigao je iz Intera u Romu što je za njega bio odličan potez.

Zaniolo je tada bio dio transfera Radje Nainggolana i ispostavilo se da je dolazak u Romu za njega bio pun pogodak. Izborio se za mjesto u prvom timu Vučicu, te je čak dobio poziv u reprezentaciju Italije.

Ovaj mladi igrač danas se našao u centru pažnje, tačnije njegova majka Francesca Costa, koje je žestoko kritikovala Fabija Capella. Legendarni trener je sinoć govorio o mladom igraču Intera, Sebastianu Espositu, te je poručio da on ne treba ići putem koji ide Zaniolo.

Kasnije je novinar Sky Sportsa pokušao objasniti da je Capello mislio samo da ne treba Esposito napustiti Inter na način na koji je to uradio Zaniolo, ali već je bilo prekasno za objašnjenja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaniolova majka se oglasila na Instagramu i imala je šta reći legendarnom treneru.

"Nekada je bolje da šutite, bez ikakvih riječi. Bit ću i njegova majka ako treba. Ako je loš put to što ste igrali u Ligi prvaka s 19 godina i dali gol u tom takmičenju kao najmlađi Italijan onda ne znam šta da kažem. S 19 godina debitovati za reprezentaciju Italije. Odigrati 47 utakmica za Romu kada imate samo 20 godina. Ako to nije pravi primjer onda ne znam šta je. Pusti stručnjake šta pričaju, ti si sine na odličnom putu", poručila je Francesca Costa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi