Legendarni Neuville komentarom o Džeki isprepadao odbranu Borussije Monchengladbach

Izuzetno cijeni napadača Rome

Legendarni Neuville komentarom o Džeki isprepadao odbranu Borussije Monchengladbach

Nekadašnji napadač Borussije Monchengladbach i današnji član stručnog štaba ovog tima Oliver Neuville hvalio je napadača Rome Edina Džeku pred večerašnji susret u Evropa ligi.

Borussia i Roma će igrati važan susret u 3. kolu grupne faze Evropa lige, a Neuville smatra kako je Džeko najveća prijetnja po gol njegovog tima te da će odbrana njemačke ekipe na njega morati obratiti posebnu pažnju.

Legenda njemačkog fudbala kaže kako Dijamant može postići gol iz svake situacije.

"Džeko je već godinama poznat kao jedan od najboljih u Evropi i nećemo ga moći podcijeniti ni sekunde. Može postići golove u bilo koje vrijeme i na bilo koji način. Vrlo je kompletan napadač, naša odbrana će morati biti oprezna. Danas ima malo napadač kao što je Džeko", rekao je nekadašnji njemački reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, Neuville je tokom karijere osim za Monchengladbach igrao između ostalog za Hansu Rostock, Bayer Leverkusen, Arminiju Bielefeld... Za reprezentaciju Njemačke upisao je 69 utakmica i postigao 10 golova.

Susret Borussia Monchengladbach - Roma na rasporedu je večeras od 18.55 sati, a Džeko bi trebao biti u prvoj postavi iako još uvijek nije 100 posto spreman obzirom na nedavnu operaciju jagodične kosti. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Ovaj portal se treba zvati Tracsport,valjal
0 1
konjnakvadrat
Oliver grohno ko baraka
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi