Oglasio i Zdravko Mamić: "Ako sanjam, ne budite me..."

Čestitke stižu sa svih strana

Oglasio i Zdravko Mamić: "Ako sanjam, ne budite me..."

Vatrenima je nakon veličanstvene pobjede protiv Engleske (2:1) poruku iz Međugorja poslao i Zdravko Mamić.

Susjedi su, podsjetimo, pobjedom nad Engleskom izborili historijski plasman u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji, a euforija u Hrvatskoj se ne stišava. Poruke stižu sa svih strana, a jedna je i od Zdravka Mamića, nepravomoćno osuđenog Dinamovog savjetnika.

“Ako ovo sanjam, molim vas da me ne budite! Još jednom se pokazalo ono što uvijek ističem – hrvatski nogometaši su ono najbolje što Hrvatska ima! Hvala vam junaci!Vi igrajte, a ja ću moliti za vas”, napisao je na Facebooku Mamić.

U finalu Hrvatsku očekuje duel sa Francuskom.

Top Komentari

Chupy
Ma ti si jedan obicni lopov, kradljivac, manipulator. Samo si gledao licni interes u Dinamu i pokrao na desetine miliona, to znaju ptice na granama. Al kod nas na brdovitom balkanu samo takvi i opstaju. I takvi nam vode drzave koje su nastale raspadom Juge. Normalan covjek, intelektualac u pravom smislu rijeci, od vas ne moze doci do izrazaja.
7 3
casimiro
Probudice tebe oni koji ce na na robiju strpati.a ti im napravio sve ovo.toliko te cijene!ti si im napravio reprezentaciju,a oni te u zatvor tjeraju!!!!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi