Oglasio se bh. napadač: Prevljak ipak lakše povrijeđen

Povreda nije ozbiljna kao što se činilo

Oglasio se bh. napadač: Prevljak ipak lakše povrijeđen

Bh. napadač Smail Prevljak povrijedio se na jučerašnjoj utakmici protiv Admire u okviru austrijskog prvenstva.

Prevljak je morao napustiti teren već u 19. minuti nakon što je doživio nezgodnu povredu prilikom duela sa protivničkim fudbalerom, a prve informacije iz Salzburga su govorile da je ona teže prirode te da je Prevljak doživio rupturu ligamenata zgloba.

Srećom, čini se da su prve prognoze bile pesimističnije nego što je zaista slučaj. Prevljak se večeras oglasio putem svoje zvanične stranice na Facebooku, na kojoj se zahvalio svima na riječima podrške i poručio da se ubrzo vraća.

"Dragi prijatelji, hvala vam za sve poruke podrške! Povreda nije ozbiljna iako je tako izgledalo u prvom trenutku, kao i po pisanju medija. Vidimo se ubrzo", poručio je bh. napadač.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Prevljak je u dosadašnjem dijelu sezone postigao četiri gola za Red Bull Salzburg u Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi