Prevljak se povrijedio, ne izgleda dobro!

Peh za bh. napadača

Prevljak se povrijedio, ne izgleda dobro!

Bh. napadač Smail Prevljak doživio je prilično nezgodnu povredu na startu utakmice koju njegov Salzburg igra protiv Admire. U 12. minuti susreta, Prevljak je povrijedio skočni zglob prilikom jednog duela sa protivničkim fudbalerom i čini se da je iskrenuo zglob stajne noge.

Želio je Prevljak nastaviti meč, ali je nakon pet minuta na terenu uvidio da nije u stanju da igra te je brzo napustio teren.

Smail Prevljak nije na spisku Roberta Prosinečkog za predstojeće utakmice protiv Sjeverne Irske i Austrije, a ostaje da se vidi o kakvoj povredi je riječ i koliko će izbivati sa terena.

Na prvu ne izgleda dobro, ali nadamo se da ipak nije toliko ozbiljno.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije