Oglasio se i uvrijeđeni Veron: Lotito je lažov!

Argentinac oštro odgovorio

Oglasio se i uvrijeđeni Veron: Lotito je lažov!

Bivši fudbaler Lazija Juan Sebastian Veron bio je meta teških optužbi koje je na njegov račun izrekao predsjednik Nebeskoplavih Claudio Lotito.

Govoreći o razlozima Bielsinog odlaska sa mjesta trenera Lazija nakon samo 48 sati, Lotito je optužio Verona da je i on odigrao svoju ulogu u svemu tome.

Prema Lotitovim riječima, Veron je razgovarao sa Bielsom i govorio mu protiv Lazija, te tako uticao na odluku svog sunarodnjaka da podnese ostavku nakon samo dva dana.

Dan nakon Lotitove izjave oglasio se i uvrijeđeni Veron, koji je oštro odgovorio kontroverznom predsjedniku Lazija.

"Lotito je lažov! Nisam se vidio niti čuo sa Bielsom u posljednjih deset godina, a i da jesam, nikada ne bih pričao protiv svog bivšeg kluba. Ako bih mogao pomoći Laziju, tu sam, ali nažalost ne mogu jer ljudi koji ga vode su nesposobni", rekao je Veron, koji se potom upitao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ja sam predsjednik Estudiantesa i nemam vezu sa Fudbalskim savezom Argentine. Kako ja mogu zvati Bielsu i nagovarati ga da bude novi selektor?".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti