Oglasio se i Zvjezdan Misimović nakon blamaže Zmajeva sa jasnom porukom

Poraženi smo u Armeniji

Oglasio se i Zvjezdan Misimović nakon blamaže Zmajeva sa jasnom porukom

S. Mlaćo

Ne stišava se bura nakon meča u Armeniji.

Zmajevi su poraženi 4:2 i do kraja kvalifikacija nas čeka težak posao.

Robert Prosinečki je odlučio da podnese ostakvu, a na Instagramu se oglasio i nekadašnji ljubimac naših navijača Zvjezdan Misimović.

Popularni Miske je uz rezultat napisao:"Bez riječi"

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

mer12
Kakve rijeci dragi Zvjezdane pored zivog Krunica, Memisevica,Hajrovica igraju ovi debili...i golman katastrofa pa nista taj ne brani jos ide lopta pravo u njega on bjezi pa onaj auto gol on kriv a ne loncar pa covjek ne zna lopte uhvatiti Boze dragi...Visca ne znam taj i jest za Turske lige. Svi Turci sto znaju igrati igraju u ligi 5...to je ta njihova liga Sta je sa Dilaverom ?Pa covjek bar igra LP i LE za razliku od debilnog besica u 2 ligi Engleske, zato sto je prof. za razliku od ovih
7 6
VelaHavle
Begicu nemoj da ne bi prihvatio ostavku... Aleksandar Stanojevic slobodan
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi