Treneru Barcelone smeta pet izmjena: Više štete nego koristi...
Foto - EPA

Setien nezadovoljan

Treneru Barcelone smeta pet izmjena: Više štete nego koristi...

M. Šljivak

Trener Barcelone Quique Setien smatra da će pravilo od pet izmjena donijeti više štete nego koristi.

UEFA je dozvolila nacionalnim savezima da se odluče žele li koristiti po pet izmjena u meču, kako bi olakšali nastavak sezone i velika većina ih je odlučila koristiti.

Međutim, Setien ne smatra da su klubovi time dobili išta dobro.

"Više ćemo imati štete nego koristi od ovoga. Mnoge utakmice će se rješavati u posljednjim minutama i sa ovim pravilom protivnici će imati više svježine u ključnim trenucima kada bi spremnost trebala doći do izražaja", smatra Setien.

Barcelona prvu utakmicu igra protiv Mallorce. Motivacije neće faliti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nakon duge pauze ne treba vam nikakva posebna motivacija. Radimo naporno i jedva čekamo da krene", rekao je Setien.

Barcelona je dva boda ispred Real Madrida na tabeli La Lige i do kraja ćemo gledati veliku borbu za titulu prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Derdiyok
Haj ne seri, dobro će doći u drugom poluvremenu da se osvježi kompletan vezni red nakon što presaugaju Rakitić i Busquets već u prvom, desno rotiranje Semeda i Roberta, i četvrtu izmjenu za Griezmanna. Petu ostaviš uvijek da imaš na raspolaganju zbog Dembelea.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi