Oglasio se predsjednik OFK Sloga: Mićić je otišao prije svega zbog nefudbalskih stvari
Dragan Mićić (u pozadini) je odlučio podnijeti ostavku na mjesto šefa struke Sloge iz Gornjeg Crnjelova dva dana pred utakmicu ove ekipe sa Sarajevom u polufinalu Kupa BiH

Hadžić preuzeo kormilo ekipe

Oglasio se predsjednik OFK Sloga: Mićić je otišao prije svega zbog nefudbalskih stvari

OFK Sloga iz Gornjeg Crnjelova je posustao u utrci za Borcem i plasmanom u Premijer ligu BiH.

Nakon dva remija, protiv Kozare i Borca, i poraza od Tekstilca u prošlom kolu zaostatak Sloge za prvoplasiranom ekipom Prve lige RS, Borcem, narastao je na osam bodova.

Danas je Sloga doživjela i promjenu na klupi pošto je Dragan Mićić podnio ostavku na mjesto sefa stručnog štaba.

Kako je poručio za SportSport.ba, na ovakav potez se nije odlučio zbog "fudbalskih", već zbog nekih drugih stvari.

Nakon Mićićeve ostavke oglasio se i prvi čovjek OFK Sloga Zlatko Krbanjević.

"Želim da kažem jedno veliko hvala Draganu Mićiću za sve što je uradio za naš klub. Imali smo izuzetno korektnu saradnju i smatram da je svoj posao radio veoma dobro", istakao je Krbanjević, pa nastavo:

"Riječ je o čovjeku izrazitih ljudskih kvaliteta i ono što mi je najvažnije jeste da mi i nakon ove njegove odluke ostaje prijatelji".

"Znam da su na njegovu odluku prevashodno uticale neke nefudbalske stvari i da je zbog toga odlučio da nema svrhe da više bude ovdje. Fudbalski klub Sloga je i dalje njegova kuća čija su vrata za njega uvijek širom otvorena. U svoje, ali i ime svih ljudi koji su trenutno dio ove naše priče, želim da kažem - Mića, hvala ti za sve!", dodao je predsjednik Sloge.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Iz Sloge su poručili i da je za vršioca dužnosti šefa struke postavljen dosadašnji član trenerskog tima Senad Hadžić.

OFK Sloga već u srijedu (16:00h) u Bijeljini dočekuje FK Sarajevo u prvom meču polufinala Kupa BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi