11

Komentari (11)

Mowzilla
Je'l vam ovo dosadno pa niste imali sta da objavite? Igrac sa brojem 6 tvrdi da nikakve koristi nije imao od repke, a odkako je sam sebi vrata zatvorio grije stolice, ali stadijonske. On i Balotelli i njima slicnim mogu podruke kad su im skandali preci od discipline...
zvjezdan10
Jasno je samo da je ovaj najveći navijač za protivnika protiv koga god da igramo. Pazi ga samo kako on prati svaki kiks i jedva čeka da se nasladjuje. Jado jadni. A veće budale od njeg su samo ovi novinari koji prenose njegove odvratne intervjue za tamo neke srpske novine.
zvjezdan10
Nećeš i da hoćeš haha
2323
Vranjes igrao za tu reprezentaciju toliko godina i po klubovima u inostranstvu a postao popularan tek po toj aferi sa onom samozvanom zvjezdom Karleuaom..Sta reci ???
ciroa
Немојте да ми почнемо набрајати ко је чију пранану убио... Велики сте ви мултиетниЋари са таквим ставовима. Лик је играо за вашу репрезентацију и требали би да му будете захвални...
JointUnion87
@ciroa Sta kazes? Prevedi, majke ti.
DelPiero
@ciroa hoces da kazes da je srcem igrao za reprezentaciju BiH? Vjerovatno mu je cilj bila neka licna promocija, i siguran sam da mu je igranje u BiH reprezentaciji pomoglo kod nekih njegovih angazmana. Mozda grijesim, al ako je ovo drugo u pitanju nemamo mu na cemu bit zahvalni.
miki30
Kamo kakve sreće da nisi nikad obukao dres naše reprezentacije. Koji kreten moraš biti kao prvo ti a onda oni koji te zovu u repku a na ruci ti istetoviran lik tamo nekog ******a. Ja to nemogu nikako da shvatim koja te budala uopšte pusti da udješ u ekipu sa takvom nakazom na tijelu. Neću to nikad svariti al stvarno, bruka i sramota.
DelPiero
neka te gdje jesi, radije cu gledat da gubimo od Luxemburga nego tebe na terenu
JointUnion87
Tetovaza cetnickog vojvode na tvom tijelu sve govori. Uzor ti je Emir Spahic, ciju su prananu cetnici ubili kod Gackog. Toliko. Da imas imalo mozga, ne bi se javio. Zamisli kako bi se ti osjecao da je Emir Spahic istetovirao simbol Handzar Divizije na tijelu.
RZ88
Tvoje velicanje cetnika je ispred tvojih igara gdje si davao maximum. Niko ti nije kriv sto si konjina teska. Nasa je drzava kakva god da je ali je nasa i nece niko da pisa po njoj nekim crtezima. Ti si jedan obicni error od Srba kao i vecina njih kojima treba resetovat citav zivot jer su vecini koljaci i zlocinci heroji.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.