Defanzivac do sada ima 38 nastupa

Ognjen Vranješ se vraća u reprezentaciju BiH?

67

Komentari (67)

hordaaaassaistoka
Ne vracaj se ne trebas nam!!!!
Kad god bude Vranjes u kontaktu sa loptom na utakmici nase BH reprezentacije Fanatikosi trbaju mu uvijek zvizdati, pa ce Petev biti prinudjen da ga izvuce iz igre reprezentacije BH, te ce se tako odstraniti Vrab jes iz reprezentacije, to je jedini nacin da se udalji Vranjes iz reprezentacije.
Beclija90
Ti si jarane profuro da nece biti navijaca na stadionu.... ovu reprezentaciju treba bojkotirati na sve mogu nacine. Ovo je sramota sta se desava, ivaylo odlazi! Savez napolje! Edine, Miraleme skupite muda i dignite glas!
svasta
Pa i Dodika treba skinut, covjek mrzi sve sto je Bosansko a presjednik drzave !! U poredjenju sa reprezentacijom Dodo nebi smio ni zivjeti u BiH a ono presjednik!!!
K78
Jaoooo, komentara.... kao ispitivaju nama puls, da vide reakcije i sl. Ma koji smo mi ***** da se ista pitamo.... sta ako budu pozitivne reakcije zvace ga a ako ne nece.... hahahahahahaha...... ma koga se ba ticu vase reakcije i moja isto tako.... pa pola vas nije u zivotu vidjelo stadion osim na tv.... portal navijaci..... Vranjes dobar igrac, repka bila mnogo bolja dok je igrao.... vise mislim da je budala nego nacionalista...... dok je igrao za reprezentaciju kao malo ko je ginuo na terenu i zbog toga nemam nista protiv njegovog povratka... sad hoce ili nece i to me zaboli neka stvar.... samo hocu da kazem da smo nebitni i da nas niko nista nece pitati... al eto mora ovaj portal malo dici tenzije da se zadojeni ispucaju.... drago mi je da vidim da ima i ovih sto to gledaju sa sportskog aspekta....
Solar
Svaka čast za komentar
K78
Hvala brate...
Beclija90
Mowzilla
Znaci pozove li ga onda mu dzaba sve ijedna pobjeda i uspjeh! Persona non grata!
Sanoo
Ne mogu da vjerujem da medju normalnim navijacima postoji netko tko zagovara povratak u reprezentaciju ovog baksuza. Covjek je otvoreno vrijedjao navijace, otvoreno se deklarirao kao cetnik. Covjek mrzi Bosnu. Stidi se Bosnjo.
user1585249870
user1593509319
Prvocirajte provicirajte pa necete ni jedne tekme odigrati
BaboBih
Nek jedu gövna i savez i on ako ga vrate
MethodMan
Dovedite ga ****cemo i vas i njeg eto to vam garantujem dosta je vise zajbancije s navijacima ne bhf nego općenito navijačima iz BiH tm, hz, ra, rz i fk
Uranija
Kako se ne umoriš više od tog silnog udaranja, ti ćeš ih sve pobiti kako si krenuo
BogatiDijasporac
@Uranija Jbg, neko nije prodana dusa i ne moze svariti ovakve stvari. Razumijem i tebe, nismo svi isti. Ti ga bodri, ovaj ce ga udarati. Kakav pornic.
MethodMan
Ne znam jarane,sta god komentarišem ti moras meni komentar, al iskreno volio bih da sam se umorio prije nego što ssm te kalemio i svršio u buraniju umjesto što sam napravio uraniju
Uranija
@BogatiDijasporac nit’ ću ga ja bodriti a nit’ će ga ovaj internet kabadahija udarati... a to što nismo svi isti to bi trebalo da budemo sretni i zahvalni Bogu, zadrtost i nedostatak inteligencije je velika kazna... to mnogi pokazuju iz dana u dan... zato probaj se bar ti promjeniti...
BogatiDijasporac
@Uranija Ja se ne mijenjam rodjenoj majci a da se promijenim zbog tebe? :) Kad vec pricamo o inteligenciji, upotri**** je onda :) A za moju inteligenciju se ne sikiraj. Bila mi je dovoljna da obezbijedim i deseto koljeno poslije mog 'odlaska'. Pametnom dovoljno. Haj' sad u zdravlju.
Uranija
@BogatiDijasporac nije mjerilo inteligencije koliko ko ima novca...možda u tvom svijetu jeste nažalost! Što se tiče mijenjanja, samo budala ne mjenja sebe i svoje mišljenje... tako kaže stara narodna izreka... zato je ‘pamet’ relativna stvar kad je pojedinci tumače i komentarišu... moj ‘pojedinac’ izgleda da tebi nema lijeka nažalost. Pozdrav!
BogatiDijasporac
@Uranija Mjerilo je kako ko svoju inteligenciju iskoristi, na najbolji moguci nacin. Novac je samo rezultat :) Shvatices, mozda, nekad. Tvoje misljenje je totalno nebitno. Ja nemam razloga da mijenjam moje misljenje, sigurno ne nakon tvog savjeta. U svakom slucaju, uzivam u ovoj svojoj 'bolesti' kojoj nema lijeka.
Uranija
@BogatiDijasporac ima još jedna izreka... ko laže taj i krade, a ko krade taj je klošar... ne mjenjaj se ni slučajno i nastavi komentarisati jer nam je čast imati multimilionera koji baca na desetine komentara po portalu...hahahahahaha
BogatiDijasporac
@Uranija Da sam fizicki radnik, ne bih imao vremena :))) Medjutim, imam vremena na pretek. U jednom si doduse u pravu :))) MM :)))
Krosteutegurovic
Ovo je samo foluška, da vide kako ćemo mi reagovati, ovo su sve neprovjerene informacije tako da se netreba džaba nervirati jer on što je igro igro i nije u redu od strane ovog portala ovakvo nešto lansirati.
BogatiDijasporac
Provjerena informacija. Miske je sredio onog momka 'Svedjanina' sto igra za Rostov. Koji ce nam qratz djikan Vranjes?
emial766
Ovaj bugarin sam sebi kopa jamu. Jedino pozitivno je sto mozda dovede Ogi koju starletu da momcima izmasira k... prije tekme i digne raspolozenje suigracima.
Fcs
Ne serite, momak je uvijek davao 200% od sebe za BiH. E sad, što je blesav, to je druga priča. Ja očekujem da se neko i Radetu Kruniću nagovori zato što je podržao navijače Zvezde protiv Milana kada su psovali Zlatanu. Čudna smo mi sorta, sve nam je bitnije od kvalitete...
BogatiDijasporac
Podrzavati KLUB Crvenu Zvezdu koji ce finansijski zijaniti zbog idiota nije isto kao i podrzavati cetnickog vojvodu cije su horde klale po istocnoj Hercegovini, odakle recimo poticu dede i nane Emira Spahica (Gacko) i Edina Dzeke (Fazlagica Kula). Malo ti je uporedjenje cudno.
Comandini
Dezinformacija!!! Medijski spin!!!
Петев майната ти майко.
jassony
Definitivno se svi odreda trebaju nahebat mame i njemu i bugaru i vicku i bojkot dok se smetljari ne sklone
bazaorao
Ogi, srce na teren ko i dosad.
BogatiDijasporac
Ostavice i zube na terenu.
Sanagoal
Ništa od toga, Vranješ je svoje utakmice odigrao. Samo su spomenuli da nam svima dig nu talk. Red je na mlade nade pa kako bude bude!
Arnel925
Dobrodošao Ogi, imaš podršku od pravi Bošnjaka.
YouTalkinToMe
A ti kao taj pravi bošnjak? A šta te čini pravim bošnjakom, to što podržavaš ovog ološa a svi ostali koji mu ne upute dobrodošlicu nisu pravi bošnjaci. Bolje onda ne biti “pravi” bošnjak.
BogatiDijasporac
Arnele: pravi bi trebalo biti PRAVIH. A Bosnjak koji podrzava lika koji gaji simpatije prema ideologiji koja je kostala na desetina hiljada bosnjackih zivota je maloumni kreten.
Arnel925
Šta ti imaš govoriti iz dijaspore kako ko šta treba. Drži se ti sine tamo Merkelove i ti fazona. Ne znaš ti naše muke. Samo kad dođeš da odmoriš 4 sedmice ljeti uz 20 milja. Ovom narodu je dosta iste priče 30 godina, iste politike. Trebamo se okrenuti jedni drugima i probati okrenuti list i ići dalje.
BogatiDijasporac
Arnele moj, zar nije bruka da te neko iz dijaspore ispravlja? :))) Mene bi recimo bilo sramota kad bi me neko iz BIH ispravljao na njemackom, engleskom, francuskom ili italijanskom. Sto se tice vasih muka, vjeruj mi, i moje su. Nisam ni ja iz Mozambika, Bosanac sam, rodjen u BIH. Hvala Bogu na vrijeme shvatio situaciju i mahao zbogom. Nikakve cetiri sedmice, ni sedmicu. Jer nije odmor, patnja je. Lopovluk na sve strane, mito, korupcija, a sve u Ime Allaha/Boga/Isusa itd. Slazem se, trebate okrenuti novu stranicu, ali ne samo jedna strana, tri strane. Bez ikona, cetnickih bisti, plakata na studentskim domovima, itd. I za kraj, druze, da vam je dosta iste politike, ne bi vam Bakir vedrio i oblacio 30 godina. Licno mislim da vam je banja.
Arnel925
Nije narod takav drug. Propagira se kroz medije mržnja da bi neki mogli ostati na vlasti jer drugačije ne mogu, da nema tenzija nebi bilo njima glasova. Ko je glup i ćorav samo ne vidi da ovo prepucavanje nicemo ne vodi. Odoše svi iz BiH, neće je na kraju ni biti ako narod ne okrene list. Uredu imamo drugačije ideologije ali idemo dalje, daj da pričamo o starima o kojima se slažemo a ne o vjeri, Srebrenici, jasenovcu, ratnim herojima prije 100 ili 30 godina itd. Dosta smo pričali nemamo isti pogled na stvari ok, ali se zato slažemo u 95% drugi stvari. Ali nažalost nije tako. Većina razmišlja kao ti i za 30 godina neće biti ni korak pomaka ako budemo tako razmišljali samo ce bijeda i sirotinja da ostane u ovoj državi. Ovo je za plakati. I sad se i ja i ti prepiremo uvezi nečega ne bitnog. Ako on voli BIH i hoce da igra srcem za nju onda nije važna njegova ideologijama, jer on će je možda i vremenom i promjeniti kad vidi da nije to sve tako kako izgleda, ali ako je ovakva mržnja prema jednom narodu zato sto razmišlja drugačije od Bošnjaka onda ti ja ovdje sad garantujem da ćemo na istom mjestu biti za još 30 godina i samo ce ostati inat grupi, eh nemam ni ja ali nema ni on.
karlhajncbrazzzo
Super, sad možemo komotno i u Banja Luci igrati domaće utakmice. Svako dobro Bosno i Hercegovino!
nedoni46
BL je Bosna i Hercegovina.
karlhajncbrazzzo
Znam, zato će pun stadion biti kad budu igrali naši Zmajevi u BL.
Adnanos
Vise nije ni bitno sta je radio ranije jer trenutno nije dovoljno ni dobar. Hadzikadunic i Ahmedhodzic su buducnost a uz Sunjic, Sanicanin i ostali su bolji od Vranjesa. Eventualno desno krilo ali opet to mu nije prirodna pozicija i treba naci dugorocno rijesenje.
Jozef
Desni bek, nemoj ga na krilo,
BogatiDijasporac
Dolazi momak iz Rostova. Sta ce nam ovaj hajvan?
Adnanos
To sam mislio a za**** se u proracunu.
Chico
Ivaylo jbo li ti chetnik mamaru. Dao sam ti podrsku, al letjet ces ti brzo s klupe.
Grohot
Imate Novih odbrambeni igraca, dovoljno i dovoljno dobri da nam ovaj skart od lika sada u ovom trenutku ne treba nikako
Darkwood
Fasista koji je največu grobnicu na planeti na svoje tijelo iz tetovirao. Ali hebiga takva nam je država da se sve moze i dopušta. Eno čitam da u bjeljini dižu spomenik draži, tako da me i ovo ništa ne ćudi.
MentalMan87
OGNJEN VRANJES!!!
BordoBijeli
Borac na terenu i odlican igrac jeste,ali nije ga trebalo vracati iz nama svima poznatog razloga.Jbg sam sebe s**** nije to trebao ali jbg njegova odluka.Nije ga trebalo vracati
Prof.Dr.NocniJahac
Ma kakav on .. izlapio
Mahatma.Barbie
Majku vam j***m lopovsku. Ako se ovo desi, tačno treba spaliti zgradu fudbalskog saveza. Dokazani istetovirani čet*ik bi trebao igrati sa momcima čije su djedove ili bake masakrirali bolesno čet*ičko ****o koje je istetovirano na ruci ovog čet*ika, kao i njegovi podanici. Pa ovog Peteva stvrano nisu slučajno skinuli na onoj press konferenciji.Rasformirajte reprezentaciju. Bolje je i nemati , nego da je vodi Petev pudlica.
Abdulah123
Jedino i mozes doci dok nema bhf na tribini,ali nije ti ni ovako sigurno.?
rime_
Dobrodosao nazad Ogi!
Chico
Ivaylo jbo li ti chetnik mamaru.
Zoilomas
Glup si ko skakavac **** ti ogi sranjes mater
SarajevskiSaiyan
da poljski igrač napravi nekog Nazi tetovažu, ne bi se približio njihovoj repke. pa zašto je onda drugačije s ovim ******om
Rajvosa2019
Ponos nema cijenu, ovaj nam chetnik nije potreban - nek ide u zadrugu , to je njegov nivo
tale
Nek ga kuci vode
Fudbal
Момчило Војводо!!
BlueBoys
Phahaha...3 konjske zice i udri. Kako ste samo nakaradni malo je rec. Ono zivi u 15 vijeku i dalje. Phahahah...
Chico
Ivaylo jbo li ti chetnik mamaru.
Baboisback
****m ti sve Vranjese na svijetu. Ovaj supak ako se vrati treba ga sacekati negdje i isprebijati ga. Da mu ne naumpadne vise reprezentacija nikako.
Uranija
AmarSahin
Ne treba se *aebavati sa tobom, da slučajno ne izvedeš svoju armiju 12-godišnjaka, da ga slučajno ne sačekate i isprebijate ga...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.