Ognjenović: Pokušat ćemo spremiti nešto i iznenaditi ekipu Sarajeva

Predstavljen novi trener Zvijezde 09

Ognjenović: Pokušat ćemo spremiti nešto i iznenaditi ekipu Sarajeva

E. Čaušević

FK Zvijezda 09 prije nekoliko dana potvrdila je da je srbijanski stručnjak Perica Ognjenović novi trener bh. premijerligaša.

Zvijezdu 09 prije nekoliko dana napustio je Adnan Zildžović koji je podnio ostavku, a klub je samo nekoliko dana nakon toga saopštio da je bivši fudbaler Real Madrida preuzeo kormilo ovog tima.

Ognjenović je danas zvanično predstavljen kao novi trener Zvijezde 09 i pokušat će napraviti čudo s ovim klubom, a to je da izbori opstanak u Premijer ligi BiH.

"Ozvaničnio sam danas saradnju sa Zvijezdom 09 i precizirali smo ciljeve mog rada u ovom klubu. Pokušat ćemo da ostvarimo opstanak. Znate da nas ne očekuje lagan zadatak, ali mi smo svi u klubu optimisti i uradit ćemo maksimum. Idemo od utakmice do utakmice i nadam se pozitivnoj reakciji igrača i svih u klubu. Što se mene tiče ja ću dati maksimum da ostvarimo cilj", rekao je Ognjenović, te se osvrnuo na meč protiv Sarajeva koji se igra za vikend.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa tu ne bih trošio mnogo riječi. Jasno je da igramo s prvoplasiranom ekipom. Probat ćemo da spremimo nešto i pokušati da iznenadimo ekipu koja je sigurno u ovom trenutku kvalitetnija. Nema predaje, idemo utakmicu po utakmicu i nadam se da ćemo stići do cilja kojeg mi želimo".

Top Komentari

pitaristok
Hahahahahahahaha...dobar dobar
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi