Okić: Vidjeli ste šta se dešavalo, danas se moralo pobijediti

Igrač Čelika dao komentar nakon pobjede protiv Zvijezde 09

Okić: Vidjeli ste šta se dešavalo, danas se moralo pobijediti

S. Pašalić

Čelik je uspio stići do pobjede protiv Zvijezde 09 rezultatom 2:1 i tako prekinuo crni niz od tri poraza.

Igrač zeničkog kluba, Ševko Okić je nakon završetka dao svoj komentar na današnji meč.

"Jako teška utakmica, Zvijezda se pokazala u jako dobrom svjetlu, mislim da im nije mjesto na začelju tabele, dobra ekipa, ali isto tako mi smo pokazali karakter i vratili se nakon što je Zvijezda povela u 4. minuti"

"Čestitao bih prvo svim svojim saigračima na dobroj igri i karakteru, moglo je biti još golova, bitna je samo pobjeda, danas smo željeli tu pobjedu i mislim da smo svi dali maksimum da dođemo do nje"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vidjeli ste i samo šta se dešavalao, danas se moralo pobijedit, to smo ispunili i sada slijedi ta pauza gdje ćemo se malo dozvati psihički i fizički i ja se nadam da ćemo ove tri utakmice što više bodova sakupiti i otići mirno na pauzu..."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi