Oko 900 navijača bodrit će bh. reprezentaciju u Pireju

Oko 900 navijača bodrit će bh. reprezentaciju u Pireju

Edmir Škorić

Grupa bh. navijača zajedno će krenuti pod pratnjom policije prema Pireju.

Zbog sigurnosnih razloga, odlučeno je da pod pratnjom grčke policije autobusi, kombiji i automobili s bh.navijačima sa Avenije Syggrou krenu put Karaskakisa.

Očekuje se da će na tribinama stadiona u Pireju biti oko 900 naših navijača, od čega oko 350 BH Fanaticosa, a da li će oni u korteu krenuti prema stadionu, još nije poznato.

Dosta bh. navijača je u raznim aranžmanima već stigla u Atinu, dok se očekuje i sutra dolazak nekoliko stotina navijača, što iz BiH, a što iz ostalih dijelova Evrope.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Od petka u Atini je sunčano i toplo, na ulicama je mirno, a nadamo se da će sve proteći bez problema i sutra navečer. Uz to, važno je napomenuti da se u Atini sutra održava jedan od najvećih maratona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi