Okršaj godine u Cvajti: Kvote na kladionici jasno govore kakav se derbi očekuje!

Stuttgart dočekuje HSV

Okršaj godine u Cvajti: Kvote na kladionici jasno govore kakav se derbi očekuje!

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala danas mogu uživati u velikom njemačkom derbiju između Stuttgarta i HSV-a u okviru 28. kola Cvajte.

Pomalo nevjerovatno zvuči da se Stuttgart i HSV sastaju u nižem rangu njemačkog fudbala, ali nažalost ovim klubovima baš ne ide najbolje prethodnih godina.

Međutim, cilj je jasan za oba kluba, a to je povratak u Bundesligu, te se oni trenutno nalaze na dobrom putu. HSV je trenutno drugi sa 46 bodova i na mjestu koje vodi direktno u Bundesligu, dok je Stuttgart treći sa jednim bodom manje i na mjestu koje vodi u doigravanje.

Ipak, jasno je da ovi timovi nemaju pravo na kiks jer ih u stopu prate Heidenheim i Darmstadt. Zbog toga je jasno zbog čega se očekuje žestok okršaj i prava poslastica za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Koliko su Stuttgart i HSV izjednačeni najbolje pokazuje i ponuda u kladionicama. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete da se kladite na ovaj meč, a pobjednika je zaista teško prognozirati.

MOZZART je za ovaj meč spremio mnogo izbora, a ukoliko želite okušati svoju sreću to možete uraditi na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.