Ole Gunnar Solskjaer: Iz Moldea su mi poručili da se ne vraćam
Manchester United će pokušati nastaviti sjajan niz

Norvežanin sjajno vodi tim sa Old Trafforda

Ole Gunnar Solskjaer: Iz Moldea su mi poručili da se ne vraćam

S. Pašalić

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer izjavio je kako su mu vlasnici Moldea rekli da uživa u svom novom poslu i da se ne mora vratiti u norveški klub.

Norvežanin je ostvario osam pobjeda u devet utakmica nakon preuzimanja kluba sa Old Trafforda, a taj niz će pokušati produžiti i u nedjelju kada Manchester United igra protiv Leicestera.

Bivši igrač Uniteda je tako ostvario impresivan učinak i postao glavni kandidat za klupu Manchestera i nakon kraja ove sezone, a sad je otkrio kako su mu vlasnici Moldea poslali poruku podrške.

"Kada sam nazvao vlasnika Moldea koji je znao da je moj san da preuzmem Manchester United i rekao mu da me klub kontaktirao on mi je rekao: 'Idi uživaj, i molim te ne vraćaj se nazad'. Oba vlasnika su mi poželjela sve najbolje jer su znali je to nešto o čemu sam sanjao", rekao je Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Do sada je bilo fantastično. Nadam se da ću uskoro vidjeti svoju porodicu, jer je to jedini nedostatak ovog posla", zaključio je Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hame
i budale znaju da ostaje u Man ako nastavi ovakve rezultate praviti, manite te price on je trener negdje drugo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi