13

Komentari (13)

FighterIXI
Da pokušate sa FK Čelik, falsifikatori uplatnica ili da pravite fuziju sa FK Jedinstvo iz Vrbanje? Ološu! Nikad vam zaboraviti nećemo izbacivanje iz lige administrativnim putem na osnovu falsifikovanih uplatnica. Feniks je ustao, a vi truniteee i umrite!
MLADOST
Šta je tebi debilu više. Na svaku objavu o čeliku prdiš nešta o feniksu, k.rcima, palcima. Jbo te taj tvoj naci klub u usta pogana. Sami ste sebe izbacili debilčino, nije vam niko kriv što ste debilčine.
normalan
Bagra od igrača, ološ i smeće, kao i ovi "advokati", klub u stečaj i od nule, ovaj ološ svakako treba da popuši ove izmišljene pare i ugovore i kada bi bilo pravne države ali sa ovakvim smećem od ljudi teško....vraćanje para od ove gamadi koja je iste uzela i hapsana, ima ih i za doživotne robije
Dino69
Pale su maske fenaneee
E.Car
Ništa ovaj turčin nije dokazao ovdje. Ne gotivim Salcinovica ali momak mu ništa nije oteo ovdje.
kondor11
Kao turcin bolji od njega sve su ovo zajedno smislili i smiju se iza ledja cijeloj zenici
Jugovina
Ako su potpisali ugovor ne vidim kako je Fenan za nesto kriv. Pa potpisali su i trebaju mu platiti i gotovo. Ugovor mora biti svetinja. PS. Nije ni meni simpatican ni malo ali ovaj Turcin ce vam zabiti zadnji cavao u lijes. On je veci prevarant od svih nasih skupa haha
Bazarich
Vec im je klanjo dzenazu
Miky007
Sta li ce sada bradica da izvuce iz rukava..
ALLSTAR
Covjek ima dokaze
Neprilagodjeni
Kojih 534 hiljade, pa gdje pise, na ugovorima ta cifra ne postoji. Vidi se lijepo koliko je imao ratu ugovora.
amarosim
A druze, ukupna cifra je toliko, ne moze ti pisati u ugovoru toliko
Neprilagodjeni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti