Olimpic dodatno oslabljen protiv Mladosti

Težak posao za tim sa Otoke

Olimpic dodatno oslabljen protiv Mladosti

Samir Mlaćo

Pored iskusnog kapitena Bojana Regoje i mladog Rijada Kobiljara, FK Olimpic sutra će biti oslabljen neigranjem i Mahira Karića (24) koji je zaradio neugodnu povredu koljena.

Karić nije trenirao od utorka, a nakon današnjeg treninga stručni štab Olimpica donio je odluku da ovaj nogometaš nije spreman za sutrašnje gostovanje.

Tim sa Otoke je u veoma teškoj situaciji,  trenutno zauzima  posljednje mjesto na tablici BH Telecom Premijer lige sa devet osvojenih bodova, a sutra će također imati težak zadatak. U posljednjem kolu pred zimsku pauzu popularni Vukove će dočekati Metalleghe BSI iz Jajca, direktnog rivala u borbi za opstanak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi