Olimpico već rasprodan za Roma - Barcelona

Messija i društvo čeka paklena atmosfera

Olimpico već rasprodan za Roma - Barcelona

Teme:

Na krilima Edina Džeke, Roma se ove sezone plasirala u četvrtfinale Lige prvaka gdje je posljednji put igrala još prije deset godina.

Žrijeb nije bio naklonjen rimskom klubu, koji je za protivnika dobio Barcelonu, a prva utakmica će se igrati 4. aprila na Nou Campu.

Revanš meč je zakazan za 10. april, a italijanski mediji donose vijest da je Olimpico već rasprodan za tu utakmicu i da su sve ulaznice ekspresno 'planule' u prodaji.

Prema zvaničnim podacima, Olimpico ima kapacitet 72.698 sjedećih mjesta, ali kapacitet će za ovu utakmicu biti nešto manji zbog tampon zone i sigurnosnih mjesta koja moraju ostati prazna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U svakom slučaju, Barcelonu će u revanšu dočekati paklena atmosfera koju će napraviti više od 60 hiljada ljudi, bez obzira na rezultat prve utakmice na Nou Campu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi