Olimpija dovodi bivšeg fudbalera Mladosti?
Epa

Obostran interes

Olimpija dovodi bivšeg fudbalera Mladosti?

U Olimpiji je posljednjih dana vrlo turbulentno. Klub iz Ljubljane je porazom od Celja zakomplikovao borbu za titulu, zbog čega je otkaz dobio dosadašnji trener Safet Hadžić, a još uvijek je pod velikim upitnikom ko će doći na njegovo mjesto.

Odluku iza koje stoji sportski direktor Mladen Rudonja navijači nisu najbolje prihvatili, no mediji u Sloveniji otkrivaju na koji način bi se mogle smiriti strasti na Stožicama.

Nogomania piše kako Rudonja sada ima adut u rukavu, fudbalera koji bi mogao 'smiriti' navijače, a radi se o Goranu Brkiću koji je jedan dio karijere proveo u BiH nastupajući za Mladost iz Doboja kod Kaknja.

"Brkić je velika želja Rudonje, a interes za saradnjom je obostran", piše pomenuti medij.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Brkić je iz Olimpije otišao nakon što sada već bivši trener Safet Hadžić nije računao na njegove usluge, a trenutno je ugovorom vezan za Taraz iz Kazahstana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi