Olimpik predstavio Vojvodića

Žele u Premijer ligu

Olimpik predstavio Vojvodića · Zvanično

A. Beganović

Darko Vojvodić je od danas i zvanično šef stručnog štaba sarajevskog Olimpika.

Iskusni stručnjak na današnjoj press konferenciji je predstavljen kao novi šef struke trenutnog lidera prvoligaške karavane.

Na klupi je Vojvodić naslijedio Esada Selimovića, koji mu je ekipu ostavio na prvom mjestu tabele sa šest bodova viša u odnosu na prvog pratioca.

U obraćanju medijima Vojvodić se zahvalio na povjerenju čelnicima kluba i obećao je da će Olimpik u narednoj sezoni igrati u premijerligaškom društvu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, Vojvodić vodio veliki broj klubova, a s GOŠK-om iz Gabele i Borcem iz Banja Luke uspio je izboriti plasman u elitni rang takmičenja pa važi za stručnjaka koji zna kako se igra ulazi u Premijer ligu.

Posljednji klub kojeg je vodio je Radnički iz Kragujevca. Ovog člana Prve lige Srbije vodio je na deset sureta uz učinak od tri pobjede, dva remija i pet poraza.

Top Komentari

opasni12
Zamisli kakav je to trener čim udju premier ligu smijene ga???
2 0
VelaHavle
Zavrsit cd sezonu, osvojiti prvo mjesto i napustiti klupu... tako svugdje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi