Esad Selimović više nije trener FK Olimpik

Podnio ostavku, ali ostaje u klubu

Esad Selimović više nije trener FK Olimpik

E. Čaušević

FK Olimpik objavio je danas da Esad Selimović više nije trener ovog kluba iz Sarajeva.

Olimpik je prvi dio sezone u Prvoj ligi FBiH igrao vema dobro, te je osvojio jesenju titulu. Klub s Otoke upisao je 10 pobjeda, četiri remija i samo jedan poraz i osvojio je 34 boda.

Sarajevski klub je danas putem Facebook stranice saopštio da Selimović više nije trener ovog tima. Ovaj stručnjak podnio je ostavku iz privatnih razloga.

"Odlučio sam se na ovaj potez iz privatnih razloga. Želim da se zahvalim svima u klubu od igrača preko mojih saradnika u stručnom štabu, uposlenika i Uprave kluba i želim im puno sreće u nastavku prvenstva", rekao je Selimović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik se zahvalio ovom treneru na dosadašnjem angažmanu, te su poručili da će on nakon odlaska s mjesta šefa stručnog štaba preuzeti neku od drugih funkcija u ovom klubu.

Također, potvrđeno je da će ime novog trenera Olimpika biti poznato u narednim danima.

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
Kako je podnio ostavku iz privatnih razloga a preuzet ce neku drugu funkciju u klubu,kad imas privatnih problema nemas ti vremena za drugu funkciju u klubu,jarane ti si dobio otkaz samo sto ti sebe tjesis da si ti podnio ostavku
6 0
SonPen1946
Hajmo sad novirari,razapnite i njega i upravu Olimpica sto su ga pustili!
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi