Đurbuzović: Moramo popraviti određene stvari

Trener Olimpika nakon meča protiv Bosne

Đurbuzović: Moramo popraviti određene stvari

Olimpik i Bosna iz Visokog su danas u sklopu priprema za proljetni dio sezone odigrali prijateljski meč.

Sarajevski tim je u borbenoj utakmici na kraju slavio rezultatom 2:1, a onim što su pokazali njegovi izabranici Olimpikov trener Dino Đurbuzović nije bio posve zadovoljan. 

"Bila je ovo provjera protiv vrlo kvalitetnog protivnika. Istrčali smo u dva sastava i za nas je prvi put da pokušamo da vidimo šta smo napravili i ima li pomaka sem fizičke pripreme. Mislim da je utakmica bila dojmljiva, ali ne i spektakularna. Pobijedili smo, no isto tako su mogli i oni slaviti. Ova utakmica je pokazala da moramo više raditi da bismo popravili neke stvari", kazao je Đurbuzović nakon utakmice.

Pred Olimpikom je sutra put u Istru, gdje će biti odrađen završni dio priprema za nastavak sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U Hrvatskoj ćemo odigrati tri-četiri pripremne utakmice. Pokušat ćemo popraviti ovo što škripi, a nije isključeno ni da dođe još jedan novi igrač", istakao je Đurbuzović čiji je tim prvi dio sezone u Prvoj ligi FBiH okončao na trećoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti