Olimpik slavio protiv Famosa

Zeba i Stjepanović pogađali

Olimpik slavio protiv Famosa

Fudbaleri Olimpika danas su u sklopu priprema odigrali još jedan prijateljski meč.

Nakon pobjede nad Kiseljakom, lider 1. lige FBiH je u Vojkovićima snage odmjerio sa Famosom i na kraju slavio rezultatom 2:1.

Prvo poluvrijeme u Vojkovićima nije donijelo mnogo ljepote u igri. I jedni i drugi su pokušavali, stvarali šanse, ali pogodaka nije bilo sve do 33. minute. Zeba je izveo korner sa lijeve strane, pronašao Stojanovića na suprotnom kraju kaznenog prostora koji je sa njegove ivice uhvatio volej i lijepo pogodio rašlje domaćeg gola za vodstvo od 1:0.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Famos stiže do izjednačenja. Sjajno je pogodio Lalović i vratio rezultatski egal u ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Do kraja utakmice, tačnije u 75. minuti, Olimpik je stigao do novog pogotka. Za 2:1 je pogodio Stjepanović i samim tim postavio konačan rezultat u Vojkovićima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi