Olimpik trenirao u Halilovićima, sutra put u Hercegovinu

Optimizam na treningu pred meč sa premijerligašem

Olimpik trenirao u Halilovićima, sutra put u Hercegovinu

S. Mlaćo

FK Olimpik se vrijedno sprema za  meč četvrtfinala Kupa naše zemlje, te nastavak drugog dijela sezone u Prvoj ligi.

Danas su Vukovi trenirali u Halilovićima, a vladala je pozitivna atmosfera.

Šef struke Darko Vojvodić sa svojim saradnicima radio je na terenu sa umjetnom travom, a na raspolaganju je imao sve fudbalere iz svog rostera. Nekoliko fudbalera prethodne sedmice je imalo problema sa povredama i prehladom, ali su svi, osim Farisa Handžića, bili prisutni na današnjem treningu.

Pred Vukovima je susret četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega na Pecari u srijedu, a ekipa će sutra put Hercegovine gdje će dočakati utakmicu u karantinu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Susret na Pecari na rasporedu je u srijedu od 18 sati, a već za vikend počinje proljetni dio takmičenja u Prvoj ligi Federacije BiH.

Olimpik na otvaranju dočekuje Slaven.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
1 0
fbigoal
Uh treba sad bit bolji od Gracića i proći dalje. A onda na Grbavicu i to je to!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti