Pobjede TOŠK-a, GOŠK-a, Olimpika, Budućnosti...

Prijateljske utakmice

Pobjede TOŠK-a, GOŠK-a, Olimpika, Budućnosti...

E. Škorić

U subotu, kada je počelo prvenstvo u Premijer ligi BiH, prvoligaši su odigrali prijateljske mečeve.

TOŠK je protiv Orašja u Orašju slavio sa 5:1, a strijelci za ekipu iz Tešnja bili su Mahmutović (2), Rodrigo, Žižo i Mehić.

Igman je s 2:1 pobijedio Posušje, dok su Tekstilac Derventa i Metalleghe odigrali 2:2.

U duelu Budućnosti Banovića i Slavena iz Živinica slavila je Budućnost s 2:0, dok je GOŠK protiv niželigaša Neuma slavio s 4:0.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čapljina i Jarun Zagreb remizirali su rezultatom 1:1, a Olimpik je s 2:1 pobijedio Famos iz Vojkovića.

Top Komentari

zika3
Utakmica HNK Orašje :Tošk je pokazala da su gosti već sada spremni za nastavak prvenstva i ja ih vidim kao ozbiljne kandidate za Premijer ligu BiH. Orašje je danas nastupilo oslabljeno bez pomoći vratara i igrača Marka Živković i naravno Antonija Vidović. Dosta je novih igrača i treba sve njih uklopiti u postojeću garnituru , osobno ne strahujem za opstanak HNK , ali neće biti lako.Gosti su olako dolazili do zgoditaka, nakon velikih grešaka uže odbrane domaćih, ali moje osobno mišljene je da je umor učinio svoje i da će se kroz slijedećih 14 dana i susreta u Kaknju, igrači HNK Orašja , koji nisu zasada u prvom planu, možda izboriti za mjesto u prvih 11 , i uspješno odraditi proljeće, sezone u kojoj su očekivanja bila puno veća, nego što trenutna pozicija pokazuje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi