Remi Olimpika i Slavije

Tabaković jedini strijelac za Vukove sa Otoke

Remi Olimpika i Slavije

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika u generalci pred nastavak prvenstva remizirali su protiv Slavije. Utakmica odigrana u Kiseljaku završila je rezultatom 1:1.

Strijelac za Vukove sa Otoke bio je juniorski reprezentativac naše zemlje Aid Tabaković koji se istakao na zimskim pripremama, a pogodak za Slaviju djelo je Novakovića.

Iskusni trener Olimpika Darko Vojvodić nije otkrio karte u jučerašnjoj provjeri, pa rezultat i nije bio u prvom planu.

Olimpik proljetnu polusezonu otvara susretom na Pecari naredne srijede protiv Širokog Brijega u okviru četvrtfinala Kupa BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zatim na Otoku u okviru drugog dijela sezone Prve lige stiže Slaven iz Živinica i Olimpik će tada krenuti u pohod na naslov prvaka i plasman u Premijer ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi