15

Komentari (15)

ratip irats
Cuj sjajan mec!? Sta je onda los mec?
Manager
Nije loš meč bio što se tiče inteziteta i borbe ,pogotovo prvo poluvrijeme .Doduše nije bio lijep kad se u kompletu pogleda ,ni tehnički ,niti sa puno šanski i golova ,ali sasvim ok meč što se tiče borbe i zalaganja obadvije ekipe. Suđenje također dobro.
ratip irats
Samo je suđenje bilo ekstra, ostalo potanko!!
kurjak
Olimpik ili Mladost, pitanje je sad.
pjanke.sa
Nazalost jedan mora poginuti zarad nacionalnog kljuca
kurjak
Baš tako, volio bih da griješim ali mislim da će Krupu spasiti Vico, a mrtva trka će biti između Olimpika i Mladosti.
losmi190
Po cemu je olimpik zasluzio da ostane, po kriminalu i korupciji godinama i u Pl i prvoj federalnoj??? I Mladost isto, sve to treba istjerati iz lige...
Uranija
@losmi190 Mladost do sad nema mrlje a što se tiče Olimpica isto kad je PL BiH u pitanju, prije 2-3 godine u ligi federacije su radili svašta ali ove sezone igraju fer i vjerovatno ostaju a najbliže ispadanju su radnik i krupa
kurjak
@Uranija Neće Krupa ispasti smio bi se u život kladiti.RS je otpisao Radnik, a sad se traži drugi koji ispada, mora biti iz federacije.Olimpik ili Mladost,živi bili pa vidjeli.
Uranija
@kurjak da bi krupa ostala onda mora sad protiv borca da ne izgubi, a to će se jedino i možda desiti ako Sarajevo u petak pobjedi Tuzla City... inače ako izgubi krupa protiv borca onda 99% ispadaju
Malmi_Suomi
@kurjak je inače iz NAŠEG bosanskohercegovačkog MANJEG entitetića pa zna iz prve, druge, treće a možda i njegove ruke:-))
Malmi_Suomi
@Uranija amidžin ljubimac i moj " kliker" 100% si u pravu.
Lp i čuvaj mi se drago pametno.
Uranija
@Malmi_Suomi amidža veliki pozdrav za tebe!!!
Malmi_Suomi
@Uranija hvala oko moje lijepo , pametno i staloženo.
Jbga moj život , moja prošlost , moji živci , ne mogu izdržati a da ne " ne lajem kao pas".
Velika razlika u svemu što se dešavalo nekih 90-tih i nakon toga. Ne tražim nikakvo opravdanje ali nadam se da ćeš ti kao i do sada da me razumiješ i shvatiš.
Kratak, pre kratak fitilj imam ... na žalost . Ni meni se ne sviđa ali... veliko ALI.
Pozdrav za dobrog momka
kurjak
Varaš se,možda više pratim i sport i politiku u sportu.Vidjećeš da sam u pravu vrlo brzo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.