Skandal trese Sloveniju: Trener Radomlja ošamario Senijada Ibričića!

Kamera sve snimila

Skandal trese Sloveniju: Trener Radomlja ošamario Senijada Ibričića!

E. Čaušević

Radomlje je sinoć pobijedio Domžale s minimalnih 1:0 u meu 36. kola slovenske Prve lige, ali utakmica je ostala u sjeni skandala trenera domaće ekipe Olivera Bogatinova koji je ošamario nekadašnjeg bh. reprezentativca Senijada Ibričića, a kamere su sve to uspjele da snime.

Radomlje je uspio da dođe do pobjede protiv ekipe Domžala, a odlučujući trenutak desio se u samom finišu meča kada je u centru pažnje bio mladi bh. reprezentativac Filip Čuić.

Čuić je u 88. minuti uspio da zabije jedini gol na meču i donese tri boda svojoj ekipi, no sve to ostalo je u sceni skandala kojeg smo gledali u sudijskoj nadoknadi kada je došlo do sukoba i fizičkog kontakta između članova dva kluba.

U centru pažnje našao se trener domaće ekipe Oliver Bogatinov koji je u cijeloj toj gužvi u potpunosti izgubio živce i napravio je sramotan potez zbog kojeg će gotovo sigurno biti žestoko kažnjen.

Nije baš najjasnije kako je došlo do sukoba na klupama Radomlja i Domžala, ali veoma brzo je sve eskaliralo, te je glavni sudija bio primoran da prekine utakmicu na nekoliko minuta kako bi se strasti smirile.

Vidjelo se u prvi mah da se članovi dva kluba žestoko svađaju, ali nije bilo najjasnije zašto je došlo do sukoba. No, kada su pustili usporeni snimak svi su vidjeli sramotni potez Bogatinova.

Oglasi

Kamera je snimila trenutak kada se Bogatinov svađao sa sportskim direktorom gostiju Senijadom Ibričićem, a potom je na šok i nevjericu svih opalio šamar nekadašnjem reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

Ibričić je na sve to ostao hladnokrvan i samo se nasmijao, te na svu sreću nije odreagovao na prljav i sramotan potez trenera Radomlja.

Mediji u Sloveniji broje o skandalu koji se desio na sinoćnjoj utakmici, a kamera je u pravom trenutku uspjela da snimi Bobgatinova i Ibričića.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Već sada je jasno da će Bogatinov biti žestoko kažnjen zbog šamaranja Ibričića kojeg svakako treba pohvaliti što je ostao "hladan kao špricer" i nije reagovao na takav podmukao potez trenera Domžala.

Domžale su i pored poraza od Radomlja uspjele da osiguraju plasman u Evropu, dok su domaći izborili opstanak u društvu najboljih. No, o rezultatu na kraju niko nije ni pričao zbog skandala koji se desio.

Top Komentari

Drakula
Mrtav hladan Ibricic pravi bosnjo. U stilu vidimo se poslije
3 0
Bit ce gusto bit ce 0:2
Dobi papci dandaru, sreca pa ga nije za kosu pocup'o.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi