9

Komentari (9)

Sloboda
Mali ne zna primiti poraz, a cijelu utakmicu bio frustriran, a samo me zanima jel i u ligi prvaka sude sudije te pa vas svako dere??
Mig_Mig
Decko je samo istinu rekao.
miki30
Jel to vi samo pročitate šta neki kvazinovinari napišu, pa onda baljezgate bezveze?? Vidićete koliko će ovaj Bellingham biti kažnjen za ovu izjavu pred kamerama. Kakva istina? Uvjek se nadje neka strana kojoj smeta sudija, tako i ovdje! Vi sigurno niste nikad čuli za ovog sudiju, dok ga nisu ovi iz Dortmunda prozvali. Ko fol vi znate ko je Zwayer. Dortmund uvjek kuka na sudije, a kad su harali Bundesligom i bacali milione na transfere onda bilo sve ok. Sad samo plaču na sudjenje!
PantePita
Pa covjek je rekao istinu, ovaj smrad je stimao utakmice i za to bio osudjen
user1616618433
Istina nekad najvise boli.
King_Kenny
@PantePita ...pa to i smeta mafiji iz Bayerna,kada se govori istina...oni su navikli da im svi sute i da niko ne smije da zucne,tako da ih je ovaj bas ubo prstom u oko i za to ce biti zestoko kaznjen,iako nista nije pogresno rekao,samo istinu.
miki30
Da da, biće kažnjen i to žestoko od strane DFB!!
Sloboda
Pa nije vam Bayern u ligi prvaka u grupi ste zadnji, nabijaju ljudi gol razliku na vama...
Miskee
Hahaha.Smeta vam velesila kao što je Bajern.Pratio je on Engleske klubove sa 4-5 komada i pratiće
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.