Kahn šokiran komentarom iz Dortmunda: "Otišao je predaleko"
Foto - EPA

Bellingham izazvao pažnju

Kahn šokiran komentarom iz Dortmunda: "Otišao je predaleko"

M. Šljivak

Dosta prašine u njemačkoj javnosti izazvala je izjava mladog engleskog fudbalera Judea Bellinghama o sudiji meča Borussia - Bayern, Felixu Zwayeru.

Talentovani veznjak optužio je sudiju za poraz od Bayerna (3:2) i javno je rekao svoj stav o utakmici.

"Najveću utakmicu njemačkog fudbala dali ste sudiji koji je ranije namještao utakmice. Šta onda očekivati?", pita se mladi veznjak.

Njemački list "Bild" objavio je danas da će kontrolor suđenja s tog meča Marco Haase podnijeti tužbu protiv Bellinghama zbog klevete i narušavanja ugleda.

Svoj komentar na ovu temu dao je i prvi čovjek Bayerna Oliver Kahn. On ne može da vjeruje da je Bellingham izrekao tako teške optužbe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ponekad se kažu riječi zbog kojih se kasnije pokaješ. On je otišao predaleko. Ovo je i više od jednog koraka. Ne sjećam se da je iko rekao ovako nešto. Ne znam uopšte kako je mogao izjaviti takve stvari", istakao je Kahn.

Bayern je nakon pobjede u Dortmundu pobjegao Borussiji na četiri boda razlike u 14 odigranih utakmica.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mig_Mig
Decko je samo istinu rekao.
7 2
PantePita
Pa covjek je rekao istinu, ovaj smrad je stimao utakmice i za to bio osudjen
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi