Kahn nije jučer slučajno došao gledati Livakovića, izvadio je mobitel i više dileme nema!

Već tada je znao za Neuera

Kahn nije jučer slučajno došao gledati Livakovića, izvadio je mobitel i više dileme nema!

Endin Čaušević

Oliver Kahn jučer je pratio utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Brazila i Hrvatske, a u centru pažnje našao se kada ga je kamerman snimio nakon fantastične odbrane Dominika Livakovića u 122. minuti utakmice i čini se da to nije bilo uopšte slučajno.

Jučer smo na okršaju Brazila i Hrvatske na tribinama mogli vidjeti veliki broj legendi, ali su mnogi iznenađeni što je tu bio i nekadašnji njemački golman Oliver Kahn s obzirom da se Njemačka oprostila od Mundijala već u grupnoj fazi.

Međutim, njemački mediji pišu da je Kahn na ovoj utakmici bio "po zadatku" svojih kolega iz Bayerna i da je pratio Dominika Livakovića koji je i jučer oduševio fudbalski svijet.

Livaković je ponovo bio glavni junak Hrvatske i vjerovatno najzaslužniji što su izabranici Zlatka Dalića izbacili prvog favorita ovog Svjetskog prvenstva i plasirali se u polufinale.

Njemački mediji navode da je Kahn bio na jučerašnjem meču kako bi pratio Livakovića koji se nalazi na radaru minhenskog Bayerna i neće biti iznenađenje ukoliko ga on kupe već u januaru.

Oglasi

Livaković će nakon čudesnog nastupa u Kataru teško ostati ove zime u zagrebačkom Dinamu i čini se da je Bayern prvi favorit da ga dovede i sada je jasno da će po njega krenuti svim sredstvima.

Naime, jučer je kamerman u pravom trenutku snimio Kahna dok vadi mobitel, a to je uradio nekoliko sekundi nakon odbrane Livakovića u 122. minuti koja je spasila Hrvatsku i odvela meč na penale.

Nakon toga navijači Bayerna počeli su se šaliti da je Kahn pisao Hasanu Salihamidžiću da krene u realizaciju transfera Livakovića, ali ni slutili nisu da bi to čak i mogla biti istina.

Bild piše da je Kahn zaista jučer pratio Livakovića jer su u Bayernu već znali da je Manuel Neuer zadobio tešku povredu na skijanju i da će van terena biti do kraja ove sezone.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/RickFCB_/status/1601540857693614080[/twitter]

Bavarci moraju da hitno pronađu zamjenu za Neuera i navodno Livaković je njihova prva želja i učinit će sve kako bi golman Dinama već u januaru karijeru nastavio na Allianz Areni.

U Bayernu su znali još u četvrtak za povredu Neuera i navodno zbog toga je Kahn jučer stigao na meč Hrvatske i Brazila. Povreda Neuera ih je žestoko uzdrmala posebno zbog načina na koji je on povrijedio koljeno.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Neuer je prekršio pravilo iz ugovora i odlučio je ići na skijanje što je igračima zabranjeno, te nažalost je teško povrijedio koljeno i morao je na operaciju i sam je potvrdio da je za njega ova sezona već završena.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1669598125
Yebo vas više livakovic,rvatska i rhvooooti iz zapadnog mostara.Nebitni su!Molimo ne više tekstova o agresorima
11 8
axel42
Hahhahah, a imaju Nubela pod ugovorom, koji igra fenomenalno na pozajmici u Monacu!! Daj ba novinaru, neprovaljuj se!!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi