Kahn stao pred mikrofone i otkrio gdje će Lewandowski igrati sljedeće sezone: "Pa nismo ni mi ludi"

Stavljena tačka na i

Kahn stao pred mikrofone i otkrio gdje će Lewandowski igrati sljedeće sezone: "Pa nismo ni mi ludi"

Admin Čaušević

Bayern je doživio pravi šok ispadanjem iz Lige prvaka od Villarrela.

Bayern je u obje runde nokaut faze imao dobar žrijeb, ali nije uspio doći ni do polufinala što je bio minimalni cilj. U dvije tekme sa ukupnih 2:1 bolji je bio Villarreal.

Strijelac jedinog gola za Bavarce bio je Robert Lewandowski o čijoj budućnosti se dosta piše proteklih sedmica i mnogi ga u novoj sezoni vide u dresu nekog drugog kluba.

Bayernov stav je jasan. U Minehnu nemaju namjeru prodati Lewandowskog što je pred utakmicu protiv Villarreala potvrdio i Oliver Kahn.

"Nismo ludo, govorimo o tome da pustimo igrača koji postiže 30 do 40 golova svake sezone. Sigurno će sa nama biti još jednu sezonu", rekao je Kahn.

Na dovođenju sjajnog Poljaka najviše insistira Barcelona koja je za njega spremila ugovor vrijedan 30 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navodno je i sam Lewandowski kojem ugovor ističe 2023. godine zatražio odlazak, ali Kahn je sinoć zatvorio vrata toj opciji.

Prerano ispadanje u Ligi prvaka će sigurno uticati i na Lewandowskog te povećati želju za promjenom sredine pa ostaje da se vidi da li će se situacija promijeniti u narednim mjesecima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Hebote zuta podmornica, pobjedi , ovaj fudbal je za guzove. Igra 90 minuta , dosao da se odbrani, a 1 gol dao kuci. Mrs up. m. i Emeri i ****a sva...
2 0
Benz
Taman tu poslednju odradi pa u Uefalonu ..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi