17

Komentari (17)

user1676149552
Oliver patio od najteze bolesti i do zadnjeg dana se mucio. ISTINA ZA VEDRANA
daske06
gorice listica ABd nekada i dzamija u centru grada ja vam kazem
Samo_Realno
Hoce ako ces ti halaukat gore na shiljku , ono dobijes; koshulju , peshkir , al pazi da ti ne ostanu damu na vrhu shiljka , hahaha
@Samo_Realno da ti mama ne bi halaukala, ali na mom šiljku. Šta misliš o tome keru chifutski?
Samo_Realno
Citavu ti familiju nabijem na shiljak , a tebe prvog da HIM ostalim uklizes da HIM bude klizavije, ko te vuko za jezik da pravis nesto iz inata drugima , u sred Sirokog.Najedi se onog sto izbacis iz sebe, i nahrani i familiju. A usput kerovi ti tasace cijelu familiju dok ti nabijas taj svoj shilak u ovcu , i to onu staru ovcetinu koja smrdi kao i ti.
Martinovic
Oce hahhhhahhahhahhhhhh@hjajha dodi u Mostar pa vidi sta se gradi u centru Hrvatsko narodno kazalište hhahahhahhaha
Ham0
Od ustaske gamadi se nista drugo nije moglo ocekivati.
Martinovic
Pa Dedo ti je bio Ustasa
Ecosport
Eto moje Sarajlije, i po ovom slučaju možete skontati šta su ustashe. Ali vi i dalje ne vjerujete nama Mostarcima i ostalima koji smo prošli njihovu golgotu.
Martinovic
Vi ste nama cvijet nosli
Zaccheroni
Olivere,valja ti kuci po mraku...
Martinovic
Znas ti ko ti je oliver bio ako ne znas pitaj starog ko su Tutini vojnici
Martinovic
Tutini vojnik pitaj starog kako su vas razbijali po Mostaru ona vasa skucena strana i sad izgleda koda je ratna zona sta je ono
Zaccheroni
Znam,haški okrivljenici.
Drakula
Sramota nemam sta drugo reci. U Sarajevo svratite, kad muda stisnete. Listicu tad zaboravite jer u nju se vratiti necete!
Logi93
Drakula
Dodjite pa da vidite
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.