9

Komentari (9)

K79
Ma Giroud je solidan igrač i to je sve , zbog svoje konstrukcije može odradjivat različite taktičke zadatke al podrediti ga sa Benzemom je baš nerealno, Deschamp ga zove u reprezentaciju cisto zato jer je francuz inače na njegovoj poziciji bolji igrača francuzi imaju tona, to je jednom uostalom spomenuo i Cantona
user1619557757
Pa Benzema nista nije pogrijesio, realno je rekao.
m1987
Nije kriv Benzema sto je Real izgubio, a za Girouda je babo igrice ;)
mosaljozemosaplavo
Jeste ali nije tolika razlika sada i Giroud je igracina
m1987
Ne mogu se poredit, jedino u cemu je Giroud bolji je u igri glavom zbog visine.
huizju
Kako si rekao da je Giroud igracina, ispade da je Benz prosjek.. Benzema je za njega Maradona! Da ne zanemarimo cinjenicu da je Benz jedan od deset najboojih napadaca na svijetu!
mosaljozemosaplavo
obojica igraca su top igraci da nisu igrali bi za neki nizerazredni klub a ne za Celzi i Real, slazem se da je Benzema bolji ali je i Giroud igrac top klase, samo treba vidjeti statistiku i nagrade i sve ce vam biti jasno
C.Banks
Da je Žiru igrao u Realu sve ove godine a Benzema u Arsenalu drugačije bi sve bilo
m1987
Da je Giroud igrao u Realu zavrsio bi tu predstavu za 1 sezonu zbog manjka minuta na terenu. Zalim al nista vise od prosjecnog igraca Giroud nije dok je Benzema svijetska klasa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.