U Milan stiglo veliko pojačanje, slijedi potpis

Giroud novi član Rossonera

U Milan stiglo veliko pojačanje, slijedi potpis

E. Škorić

Francuski reprezentativac Olivier Giroud stigao je u Milano.

Giroud, koji je s Francuskom 2018. godine osvojio Svjetsko prvenstvo, stiže u Milan iz Chelseaja za milion eura uz dodatni milion eura kroz bonuse.

Tridesetčetverogodišnjak je stigao u milansku klinku La Madonnina rano jutros i danas će obaviti ljekarske preglede prije nego potpiše za Rossonere.

Pozdravio je neke navijače Milana i novinare koji su ga čekali ispred klinike rekavši: "Forza Milan."

Potpisat će dvogodišnji ugovor s Milanom, a prethodno je u Chelseaju odigrao 119 utakmica i postigao je 39 golova. Igrao je još za Arsenal, Montpellier, Grenoble, Toures i Istres.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako ima 34 godine, u Milanu su uvjereni da može da doprinese klubu naredenih dvije godine, a očekuje se da bude zamjena Zlatanu Ibrahimoviću koji u posljednje vrijeme ima dosta problema s povredama.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Sa Vlasicem Giroudom Vlahovicem ce to bit odlicno
2 5
amex
Tanko...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi