Olmo ima samo jedan zahtjev za novi klub

Na izlaznim vratima Dinama

Olmo ima samo jedan zahtjev za novi klub

E. Škorić

Mladi španski reprezentativac Dani Olmo spreman je da ovog ljeta napusti Dinamo.

Zbog napornog ljeta s reprezentacijom Španije, Olmo će propustiti utakmicu Superkupa između Dinama i Rijeke, ali se pripremama prvaka Hrvatske priključuje sljedeće sedmice.

"Još uvijek nisam razgovarao s agentom i ocem. Sljedeće sedmice sam na Dinamovim pripremama, a onda ćemo vidjeti", rekao je Olmo na početku razgovora za katalonski Sport.

"Nisam imao neprospavanih noći zbog priča o mom transferu. Miran sam i spreman nastaviti žestoko raditi. Toliko se priča o meni... Više ne znam što je istina, a što nije. Isključit ću se iz svih tih priča do razgovora s agentom".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Uvijek sam govorio da bih se volio vratiti u Španjolsku. Ne znam želi li me Barcelona, ne otpisujem nijedan klub. Poštujem sve one kojima sam zanimljiv. Tražim klub u kojem ću igrati i koji je najbolja opcija za nastavak mog razvoja. Mlad sam i potrebna mi je minutaža. Novi klub mi mora ponuditi ono što sam imao u Dinamu", istakao je Olmo.

Modri će navodno za ovog igrača dobiti najmanje 30 miliona eura, ali još nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Bayer Leverkusen il RB Leipzig bi bili savrseni za Olminja, oba tima igraju igraju LP naredne sezone i oba tima ulazu u mlade igrace i daju im priliku, tamo bi postao superstar i poslije za 2 godine bi zavrsio u nekom top klubu...
4 1
cako
Mozda bi onda konacno mogli uloziti taj novac za gradnju lijepog stadiona???
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi