Olmo na putu prema Španiji
Foto: EPA

Dinamo prodaje dragulja

Olmo na putu prema Španiji

M. Šljivak

Zagrebački Dinamo u januaru će vjerovatno napraviti najveći transfer u historiji kluba.

Čudesni španski fudbaler Dani Olmo (21) definitivno će porušiti sve rekorde kada su transferi zagrebačkog tima u pitanju, a karijeru bi ovaj sjajni fudbaler mogao nastaviti u madridskom Atleticu.

Kako tvrdi španski AS, Atletico je ozbiljno zainteresovan za dovođenje Olma u januaru i učinit će sve da taj transfer i završe.

Dinamo je već postavio cijenu za Španca. Ne puštaju ga za manje od 40 miliona eura, ali tu cifru za sada tim iz Madrida ne nudi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oni su za usluge ovog igrača spremni da izdvoje između 30 i 35 miliona eura, te se nadaju da će zagrebački tim pristati na nešto manju cijenu.

Olmo je ove sezone zaista odličan i ima učinak od sedam golova i sedam asistencija u 21 odigranoj utakmici.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Novibroj
Igra Momak za a reprezentaciju spanije nije standardni, Ali mu se ukaziva prilika I ljudimu vjeruj jer na terenu to i opravda. Ako oni nude 30 sheik iz citia nudi 50milion.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi